Proje planlama: Bir proje programını tanımlamak için, bir proje yöneticisi proje görevlerini haritalamak ve görev etkileşimlerini görsel olarak tanımlamak için yazılımı kullanabilir.
Görev yönetimi: Görevlerin, son tarihlerin ve durum raporlarının oluşturulmasına ve atanmasına izin verir. Belge paylaşımı ve işbirliği: Verimlilik, proje paydaşlarının eriştiği merkezi bir belge havuzu aracılığıyla artırılır.
Takvim ve kişi paylaşımı: Proje zaman çizelgeleri, tüm proje yöneticilerinde ve paydaş takvimlerinde otomatik olarak güncellenmesi gereken planlanmış toplantıları, etkinlik tarihlerini ve kişileri içerir.
Hata ve hata yönetimi: Proje yönetimi yazılımı, paydaşlar için hata ve hata raporlama, görüntüleme, bildirim ve güncelleme işlemlerini kolaylaştırır.
Zaman takibi: Yazılım, üçüncü taraf danışmanlar için kayıt tutan tüm görevlere dair zamanı takip etme yeteneğine sahiptir.
Proje yönetimi yazılımı, aynı proje üzerinde işbirliği yapan bir ekibin iş akışını kolaylaştırmayı amaçlamaktadır.
Yazılım, görevlerin atanmasına ve yeniden atanmasına, bunlara tam olarak uyulması için son tarihlerin kolayca izlenmesine ve elbette tüm süreci merkezi yönetim konumundan kontrol etmenize olanak tanır.
Projeleri yürütmeye, ekip hedeflerine ulaşmaya ve ayrı görevleri senkronize etmeye yardımcı olur. İyi bir proje yönetimi yazılımı, kaynakları dağıtmanıza, çıktıları kontrol etmenize ve iş yüklerini yönetmenize olanak tanıyan bir dizi araç sağlar. Görev bağımsızlığı, en büyük yazılım özelliklerinden biri olarak kabul edilir. Daha büyük projeyle ilişkili görevleri bağlamak için kullanabilirsiniz. Yazılım, çok sayıda proje yürütür, ekibin performansını analiz eder ve bir bireyin veya bir ekibin ilerlemesini genel olarak takip edebilir. Proje yönetimi yazılımı, bu projelerdeki görevlerle birlikte projeleri düzeltmeniz gereken her türlü işte kullanılabilir.
Yazılım, projeleri ayrı görevlere ayırmaya, üretkenliği analiz etmeye, zaman çizelgeleri oluşturmaya ve ekip üyeleri arasında iletişim kurmaya yardımcı olur. İyi bir proje yönetimi yazılımında görevler üzerinde işbirliği, eğlenceli ve basittir. Kullanıcıların görevler ve projeler hakkında yorum yapmasına izin verir. Daha sonra yöneticiler yorumları görevlere dönüştürebilir ve bunları seçtikleri profesyonellere hızlı ve kolay bir şekilde atayabilir. En iyi proje yönetimi yazılımını aramaya hazırsanız, özel gereksinimlerinizin analiziyle başlayın. Belirli proje yönetimi noktalarını ele almak için hangi özelliklere ihtiyacınız var? Bir seferde kaç projeyle ilgilenmeniz gerektiğini hesaba katın ve bunlardan birçoğunda size yardımcı olabilecek yazılımı seçin. Seçtiğiniz proje yönetimi yazılımı, görevleri organize etmek ve tekrarlanan görevleri oluşturmak için çeşitli seçenekler sunmalıdır. Farklı proje türleri için panolar oluşturmaya uygun olmalısınız, bunların içinde ayrı son tarihler, alt görevler, üyeler vb. araçlar bulunmalıdır.
Etkili görevlerin yanı sıra alt görevler ve tekrar eden görevleri bölümlemeyebilme Planlanmamış görevler eklemek için dahili alan
Kolay entegrasyon.
Sadece görevleri kapatmak yerine önemli şeylere ve beklenen sonuçlara odaklanmakla ilgili OKR metodolojisini (Hedef, Anahtar Sonuçlar) uygulama imkanı
Uygun fiyatlı ve kullanıcı dostu
Ekip üyeleriyle hızlı veri paylaşımı için gerekli olan ekleri veya çıktıları ekleme seçeneği
Kişi ekleme imkanı
Bulut sistem
Albert Solino olarak proje yönetimi kapsamında Prosoftly markamızın sunduğu proje yönetimi yazılımı ile hizmet vermekteyiz. Yönetim Danışmanlığı şirketi olarak müşterilerimiz ile yaptığmız her bir iş projedir. Tecrübelerimizden yola çıkarak oluşturduğumuz yazılımımızda yer alan özellikler;
Prosoftly Proje Yönetimi Yazılımımızda çalışanlar görev atayabilir, zaman planlamaları yapabilir, gelişmeleri not alabilir, ekip arkadaşlarının dokümanlarına yorum ekleyebilir ve en önemlisi otomatik hatırlatmalar ile hata oranlarını düşürebilmektedir. Albert Solino olarak bir de müşteri portalı yazılımımız mevcut ve bu yazılımımız proje yönetimi yazılımına entegre edilerek müşterilerinizin projeyi takip edebilmesine olanak sağlamaktadır. Bunun en büyük avantajı müşteriniz ile aranızdaki güven ilişkisini geliştirmesi ve müşterinin süreci takip ederek kafasında soru işareti oluştuğu anda müdahale edebilmesidir. Aksi takdirde müşteriye çıktı sunulduğu anda beğenilmeyen bir kısım olursa proje bir daha başa dönebilir. Fakat müşteri portalı ile proje yönetimi modülü entegre kullanıldığı takdirde müşteri, soruna direk müdahale ettiği için akışı düzelterek devam edebilir ve çıktıyı en sorunsuz şekilde sunulabilirsiniz.
Prosoftly proje yönetimi yazılımı ile bütün proje verilerine anlık olarak ulaşabilirsiniz ve derinlemesine analiz sunmakla beraber en sağlıklı şekilde projelerinizi yönetmenize destek sağlar.